top of page

Boost Padel Open

Uppdaterat: 4 feb. 2022

Den 20 augusti går första upplagan av Boost Padel Open av stapeln. Alla Boost-medlemmar är välkomna, oavsett spelnivå. Det enda kravet är att du känner till spelreglerna i padel.NÄR?

20 augusti kl. 17-19. Kom gärna en stund innan så går vi igenom upplägget. Vi kör igång matcherna kl. 17 sharp så var uppvärmd och klar. Det finns ett mycket trevligt gym (!) precis intill som erhåller uppvärmnings- och omklädningsmöjligheter! ;)


VAR?


HUR?

Alla deltagare lottas inför första matchen in på en bana tillsammans med en första spelpartner.


Matcher spelas om totalt 32 poäng. Det innebär att en match kan sluta 16 lika, 20-12, 32-0 etc. Alla hjälps åt att hålla räkningen.


Efter avslutad match flyttar vinnande lag upp en bana (mot golfbaren) och förlorande lag flyttar ner en bana. (Befinner man sig på bana 3 stannar förlorande lag kvar och befinner man sig på bana 1 stannar vinnande lag kvar på banan.) Byte av partner sker i samband med varje ny match och målet är att man ska spela alla matcher med olika partners.


Varje spelare servar 4 servar i två olika omgångar. Ni väljer själva om ni vill spela en boll eller lotta om vilket lag som börjar serva.


Sidbyte sker efter 16 spelade poäng.


Om det uppkommer meningsskiljaktigheter kring någon boll spelas denna om. Vi är bland vänner och huvudsaken är att vi har trevligt! Visa hänsyn gentemot andra, oavsett spelnivå.


Varje spelare samlar sina egna individuella poäng som antecknas på resultatlistan efter varje spelad match. Den spelare med flest poäng efter avslutad turnering tar hem den ärofyllda vinnartiteln.


Vi står för bollar. Lämna bollarna på banan när ni spelat klart en match.


VAD BEHÖVER JAG HA MED MIG?

Allt du behöver är lämpliga kläder och skor, ett padelracket och ett strålande humör. Har du inget eget racket kan du hyra på plats.


ANMÄLAN

Boost Padel Open är endast öppen för Boost-medlemmar. Det finns 12 platser och anmälan sker i Boost-appen. Det är gratis att delta!

Det är viktigt att du avanmäler dig om du skulle få förhinder, dels pga att det är så få platser och dels för att alla blir drabbade om vi är ojämnt antal.


FRÅGOR?

Kontakta Linda Fuller via mail på lindaf@boostsweden.se eller på tfn 0708-424304.VARMT VÄLKOMMEN!


Comments


bottom of page