NAPRAPATI & FRISKVÅRD

Boost Health Club

BOOST NAPRAPATER

Boost Health Club erbjuder wellness och träning i en fantastisk miljö och finns här för att dela med oss av vår expertis inom träning och hälsa.


Våra anläggningar har erfarna legitimerade naprapater på plats vilket innebär en extra trygghet för våra medlemmar och en god service för icke-medlemmar. 

Naprapatbehandlingens syfte är att minska smärta och besvär samt återskapa kroppens naturliga rörelseförmåga. En naprapat kan behandla många olika besvär i rörelseapparaten såsom exempelvis musarmbåge, nackspärr, ryggskott, idrottsskador, spänningshuvudvärk och ischias.


Behandlingarna utförs på våra Health Clubs i Stockholm. Idag finns vi i Nacka Strand, vilket ligger en kort resväg från Nacka Forum, Sickla, Värmdö och centrala Stockholm. I september öppnar vi vår nya anläggning i Hagastaden, Vasastan.
 

NAPRAPATEN HJÄLPER DIG SOM EXEMPELVIS BEHÖVER... 

✓ ...få en rörelsescreening och åtgärdsprogram för att optimera din rörlighet, funktion och styrka i kroppen

✓ ...behandlingsåtgärder när skadan är framme

✓ ...åstadkomma en sund och smärtfri vardag

✓ ...förebygga skador

 

Behandlingarna utförs av våra erfarna, legitimerade naprapater Linda och Evelina.

VÅRT UTBUD

Vi hjälper dig att ställa en diagnos, behandlar dina besvär och råder dig kring ergonomi och rehabilitering för snabbare återgång till en smärtfri vardag.

Vi erbjuder även enklare, förebyggande naprapatbehandling och massage som faller inom ramen för friskvård. 
Vi har avtal med ActiWay, Wellnet och ePassi.  

SCREENING
inkl. åtgärdsprogram

Vår screening består av olika funktionella tester för att bedöma din rörlighet, styrka och funktion i kroppen. Åtgärdsprogram ingår.

Vi kan erbjuda olika tester för att främja din hälsa, bland annat InBody Kroppssammansättningstest, konditionstest, styrketester, rörelsetester och annat.

VÄLKOMMEN ATT BOKA DIN TID ONLINE

OM NAPRAPATI

Naprapati innebär att korrigera orsaken till att smärta uppstår och naprapaten jobbar med att förebygga och behandla smärtor och funktionsrubbningar som kan uppstå i rörelse- och stödorganen i kroppen. Naprapatbehandlingar leder till bättre funktion och rörlighet i muskler och leder, samtidigt som vi ser att både kropp och knopp mår bättre i samband med en behandling.

Våra naprapater sätter alltid patienten i första rummet och har goda kunskaper inom såväl manuell terapi som träning. De behandlingsmetoder som används är massage, triggerpunktsbehandling, elektroterapi, ledjustering, stretching och akupunktur (främst i form av dry needling). Givetvis får du som behöver också råd kring ergonomi, rehabilitering och livsstil som kan bidra till en snabbare återgång till en smärtfri vardag. 

VÅRA NAPRAPATER

0708-424304

LINDA FULLER

Leg. Naprapat & medicinskt ansvarig
 

Hon har över 20 års erfarenhet av yrket och har vidareutbildat sig inom bland annat idrottsmedicin, psykologi, fysiologi, nutrition och träning.

 

Hennes hjärta klappar lite extra för just idrottsmedicin och hon har bland annat jobbat på Europatouren i golf och med yttersta eliten och landslag inom innebandy, volleyboll och beachvolleyboll. Själv är hon gammal avdankad beachvolleyspelare med ett nyfunnet (lätt överdrivet) padelintresse.

 

Hon är en social, effektiv och målinriktad person med närhet till skratt och ofta med en ironisk kommentar på tungan.

0703-996980

EVELINA LANNEBJER

Leg. Naprapat & träningscoach

Hon tog examen från Naprapathögskolan 2016 och har sedan vidareutbildat sig inom bland annat dry needling, mammamage och styrkelyft.

 

Evelina har spelat basket på elitnivå och i juniorlandslaget och har även hon ett stort intresse för idrott och hälsa. Hon är en energisk, positiv och glädjespridande tjej som ger allt med stort hjärta och engagemang.

 

Med två små där hemma vet hon allt om hur man effektiviserar vardagen för att få ihop livspusslet med alla dess komponenter!

Pssst… Du har väl inte glömt att följa upp dina hälsotester?

Boka en tid med våra naprapater, så ordnar vi det.

Back Massage

HOS OSS KAN DU ANVÄNDA DITT
FRISKVÅRDSBIDRAG

Använd ditt friskvårdsbidrag när du bokar behandling eller köper gymmedlemskap på Boost Health Club.
 

actiway-logo-portal-2 (1).png
epassi_logo_x70.png
logo_wellnet-small (2).png
Shadow on Concrete Wall

VÄNLIGEN RESPEKTERA VÅRA
AVBOKNINGSREGLER

Avbokning mindre än 24 timmar

före besöket debiteras.

Av hänsyn till covid-19 har vi dock överseende med 24-timmarsregeln och ber dig stanna hemma vid minsta symtom. Vi ber dig dock visa respekt gentemot oss och andra kunder genom att avboka så snart du kan.

 

Tack!