top of page
pexels-yan-krukov-5793890_edited.jpg

BEHANDLINGAR & FRISKVÅRD

Boost Health Club erbjuder wellness i en fantastisk miljö. Vi finns här för att dela med oss av vår expertis inom wellness. Våra behandlingar erbjuds på anläggningen i Nacka Strand.


Våra anläggningar har erfarna, legitimerade naprapater på plats vilket innebär en extra trygghet för våra medlemmar som tränar på Boost och en god service för icke-medlemmar. 
 

Behandlingar på Boost Health Club

My project (19).png

Naprapati

My project (20).png

Rörelsescreening

My project (8)_edited.png

Idrottsmassage

Kroppsanalys

My project (2).png

Rehabilitering

BOKA TID
ONLINE

OM NAPRAPATI

Naprapati innebär att korrigera orsaken till att smärta uppstår och naprapaten jobbar med att förebygga och behandla smärtor och funktionsrubbningar som kan uppstå i rörelse- och stödorganen i kroppen. Naprapatbehandlingar leder till bättre funktion och rörlighet i muskler och leder, samtidigt som vi ser att både kropp och knopp mår bättre i samband med en behandling.

Våra naprapater sätter alltid patienten i första rummet och har goda kunskaper inom såväl manuell terapi som träning. De behandlingsmetoder som används är massage, triggerpunktsbehandling, elektroterapi, ledjustering, stretching och akupunktur (främst i form av dry needling). Givetvis får du som behöver också råd kring ergonomi, rehabilitering och livsstil som kan bidra till en snabbare återgång till en smärtfri vardag. 

My project (19).png

Evelina Lannebjer

Leg. Naprapat och personlig tränare

Evelina tog examen från Naprapathögskolan 2016. Hon är vidareutbildad inom bl.a. dry needling, mammamage och styrkelyft.

Med sin erfarenhet av basket på elitnivå har Evelina även ett stort intresse för idrott och hälsa.

IMG-20210622-WA0005_edited.jpg

FRISKVÅRDSBIDRAG

Använd friskvårdsbidrag när du tränar eller går en behandling på Boost Health Club.

Vi erbjuder träningsmedlemskap, kroppsanalyser (Inbody 770), naprapatbehandling, massagebehandling och rörelsetester.

Vi är anslutna till Epassi.

Epassi Logo Primary Black RGB.webp

AVBOKNINGSREGLER

Avbokning mindre än 24 timmar före besöket debiteras.

Av hänsyn till Covid-19 har vi dock överseende med 24-timmarsregeln och ber dig stanna hemma vid minsta symptom. Vi ber dig dock visa respekt gentemot oss och andra kunder genom att avboka så snart du kan.

Vänligen respektera avbokningsreglerna. Tack!

IMG_1120.JPG
bottom of page