DNA-test för kost och träning

Vi på Boost strävar mot konstant utveckling för att ta träningen till det nästa steget. 
Genom att testa varje person som tränar hos oss  kan vi skräddarsy träningen efter individuella mål, för alla som vill ha en sundare livsstil med mätbara resultat!

BoostNY-app-styrka.png
BoostNY-app-kondition.png
BoostNY-app-felixibiltet.png
BoostNY-app-ämnesomsättning.png

Men Vad är nästa steget?

download.png
Screenshot_20220907-100936_Office.jpg

Dina gener påverkar hur du reagerar på olika kost och träning 

 

En bra kost och fysisk aktivitet är viktiga delar av att leva ett hälsosamt liv. Rätt kost och träning kan hjälpa oss att uppnå optimal kroppsfunktion, nå och upprätthålla en sund vikt, minska risken för sjukdomar och främja den allmänna hälsan. Med en bra kost och träning blir vi känslomässigt mer stabila och friskare!  

Olika genvariationer bidrar till individuella skillnader i hur vi reagerar på olika sorters träning och näringsämnen i maten. Grunden till optimal kosthållning och träning är att anpassa dem efter dina unika behov.  I detta test analyseras några av de främsta generna som idag är kända för att kunna påverka hur vår kropp reagerar på kost och träning. 

Med Dynamic Codes unika DNA-test BODY får du värdefull kunskap om dina genetiska förutsättningar och hur du bäst anpassar din kost, träning och livsstil. 

Ett unikt DNA-test 

 

Testet är baserat på de senaste forskningsrönen och ger dig ett personligt svar med information om de genetiska förutsättningar som kan interagera med din kost och träning. Du får konkreta råd på hur du kan anpassa din kost, träning och livsstil baserat på 16 olika gener.

I testet analyseras olika genvarianter genom PCR-baserad teknik. Denna teknik är vanlig för att analysera DNA i en rad olika tillämpningar och gör att testet har hög säkerhet. 

BODY består av två delar - NUTRITION och TRAINING

 

Vårt unika DNA-test BODY består av två delar – NUTRITION och TRAINING. Du kan välja att antingen köpa hela BODY-testet eller en av de två delarna om du vill fokusera extra på kost eller träning. Läs mer om vad de olika delarna innehåller här nedan. 

strength-training-body-toning_edited.jpg
301478936_3382220392010668_7197260578554588329_n.jpg

NUTRITION - FOKUS PÅ KOST OCH GENER

 

En bra kost är en viktig del av att leva ett hälsosamt liv. Olika genvariationer kan medföra att samma näringsämne i maten får olika effekter hos olika individer. Grunden till en optimal kosthållning är att anpassa den efter dina unika behov.  

Väldigt många gener är kopplade till vår kosthållning och inverkar på ämnesomsättningen. I detta test analyseras några av de främsta generna som idag är kända för att kunna påverka samspelet mellan kosten och kroppen. Du får konkreta råd på hur du kan anpassa din kost och livsstil baserat på 11 olika gener.

I NUTRITION-delen av testet undersöker vi följande kategorier: 

  • Fetter 

  • Kolhydrater 

  • Antioxidanter 

  • Koffein 

  • Stress och sömn 

TRAINING - fokus på träning och gener 

 

Fysisk aktivitet är en viktig del av att leva ett hälsosamt liv. Genvariationer kan medföra att vi presterar olika bra i olika träningssammanhang, och att effekten av samma träning skiljer sig mellan olika individer. Grunden till optimal träning är att anpassa den efter dina unika behov.  

Väldigt många gener är kopplade till vår träningsprestation och dess effekter. I detta test analyseras några av de främsta generna som idag är kända för att kunna påverka samspelet mellan träning och kroppen. Du får konkreta råd på hur du kan anpassa din träning och livsstil baserat på 10 olika gener.

I TRAINING-delen av testet undersöker vi följande kategorier: 

  • Kroppsvikt 

  • Styrka och uthållighet 

  • Antioxidantskydd 

  • Koffein 

  • Återhämtning